Åbent kreativ workshop / jubilæumsarrangement

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 31/08-2019
9:00 - 12:00

Lokation
Lokalcenter Sabro

Kategori


SABRO FÅR SIT HELT EGET UNIKKE BORGERSKABTE KUNSTVÆRK.

Kom og vær med lørdag 31. august kl. 11-14 på Sabro Korsvejskolen.

Lørdag den 31. august 2019 kl. 11.00-14.00 skaber Sabros borgere deres helt eget unikke kunstværk på Sabro Korsvejskolen.

Det sker, når Sabro Kunstforening i anledning af sit 25 års jubilæum inviterer alle Sabros borgere til at deltage i en åben kreativ workshop, hvor borgerne i en kunstnerisk samskabelsesproces sammen med kunstneren Ole Grøn skaber Sabros helt eget unikke kunstværk, som fremover vil pryde væggene på Sabro Korsvejskolen. Alle kan være med, og det kræver ingenevner eller forudgående kundskaber i at skabe kunst.

I tre timer omdannes skolegården (i tilfælde af dårligt vejr billedkunstlokalet) på Sabro Korsvejskolen til et kunstatelier, hvor alle borgere i Sabro kan komme forbi og give deres besyv til byens helt eget kunstværk. Hvad betyder noget for dig? Hvad er kendetegnende for Sabro? Hvad holder du af? Hvad vil du have med på det store fælles kunstværk? Tag dine ideer med, og få dem omsat til kunst i samarbejde med kunstner Ole Grøn.

Ole Grøn kommer fra Odder, og lever som fuldtids kunstner. Ole er autodidakt kunstner, og har, som han selv siger: ”trampet sin egen sti” ind i kunstens verden, og beskriver det som en ”drøm om et liv med billeder, der var der lige fra begyndelsen”. Ole Grøn har et hav af udsmykningsopgaver med i bagagen, ligesom han har lavet et rigt tal af illustrationer, og jævnligt laver workshops for både børn og voksne.

Den kreative proces skydes i gang efter en kort velkomsttale ved formand for Sabro Kunstforening Doris Nielsen og Skoleleder ved Sabro Korsvejskolen Carsten Aude. Uden mad og drikke dur helten ikke… derfor er der naturligvis sørget for lidt godt til maven og tørsten under vejs.

Arrangementet markerer at Sabro Kunstforening i mere end 25 år har arbejdet for at udbrede kendskabet til og fremme interessen for kunst, og skyder samtidig den 26. sæson i kunstforeningen i gang. Første udstilling med malerier af Joan Riis kan ses dagligt i festsalen på Sabro Lokalcenter fra 20. august og frem til 30. September.

Arrangementet er GRATIS, og ALLE er meget VELKOMMEN!