Fernisering

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 20/08-2019
17:00 - 19:00

Lokation
Lokalcenter Sabro

Kategori


Tre-i-en kunstoplevelse

Tirsdag 20. august kl. 19-21har du muligheden for at få gang i alle sanser, når Sabro Kunstforening inviterer til sæsonens første fernisering, som krydres med foredrag og artisttalk.

Sæsonens første udstilling i Sabro Kunstforening byder på malerier af Joan Riis, som skaber smukke billeder hvor den æstetiske nydelse bliver et opgør med verdens grusomhed, lidelse og sorg. Ifølge Joan Riis er skønhed nemlig mere styrkende end noget andet. Med denne tænkning lægger Joan Riis sig i forlængelse af nogle af oplysningstidens store tænkere som f.eks. Kant og Baumgarten. Joan Riis finder inspiration til sine malerier i mødet mellem mennesker, samt de oplevelser og farvesymfonier som omgiver os. Vil du også have indblik i hvordan alvor, glæde og æstetik går hånd i hånd, så mød op til ferniseringen 20. august kl. 19.00, og hør Joan Riis selv berette om tilblivelsen af malerier, og hvilke arbejdsprocesser hun benytter sig af.

Inden ferniseringen har du mulighed for at blive klogere på kunsten. I et kort foredragved kunsthistoriker Anne-Mette Strangestilles der skarpt på mødet mellem mennesker i kunsten. Med afsæt i en af inspirationskilderne til Joan Riis’ udstilling uddybes det, hvordan kunstnere gennem tiden har fortolket møder mellem mennesker set fra en kunsthistorisk vinkel.

Sabro Kunstforening er vært ved et glas vin, mens vi ser, hører om og oplever kunst.

Vær med, når Sabro Kunstforening inviterer til sæsonens første fernisering i festsalen på Sabro Lokalcenter.

ALLE er velkomne, og der er GRATIS adgang.