Fernisering, Kunstforedrag & artist talk

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 01/05-2019
17:00 - 19:00

Lokation
Lokalcenter Sabro

Kategori


Vær med når Sabro Kunstforening inviterer til en 3-i-1 kunstoplevelse.

Onsdag 1. maj kl. 19-21 har du muligheden for at få gang i alle sanser, når Sabro Kunstforening inviterer til sæsonens sidste fernisering som krydres med foredrag og artist talk.

Udstillingen, som ligger sig i forlængelse af resten af sæsonens spændende udstillinger, byder på malerier af den århusianske maler Alice Karup Kops, som har specialiseret sig i malerier, der med afsæt i naturen skildre oplevelser og indtryk fra hverdagen. Malerierne indeholder ofte skjulte hverdagsting, som ofte ikke observeres ved første øjekast, men giver beskueren mulighed for at gå på opdagelse i billederne.

Som optakt til ferniseringen indledes aftenen med et kort foredrag om natur og landskabsmaleriet som det har foldet sig ud gennem tiden. Foredraget er således med til at give en kort introduktion til den tradition som Alice Karup Kops malerier indskriver sig i. Foredragsholder er kunsthistoriker Anne-Mette Strange.

I forlængelse af foredraget vil Alice Karup Kops tage os med på en spændende rejse ind i sit kunstneriske univers, hvor vi vil få indsigt inspirationskilder, arbejdsmetoder og teknikker.

Sabro Kunstforening er vært ved et glas vin, mens vi ser, høre om og oplever kunst.

Vær med når Sabro Kunstforening inviterer til sæsonens sidste fernisering i festsalen på Sabro Lokalcenter.

Alle er velkomne og der er gratis adgang.