Strikkebussen

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 12/05/2023
13:00 - 17:30

Lokation
Dagli' Brugsen

Kategori


Strikkebussen kommer på besøg

Sabro Biblioteks Venner byder strikkebussen velkommen fredag 12. maj kl 13-17.30.

Bussen holder ved Daglibrugsen i Sabro.

Strikkebussen er et alternativ til strikke- og garnforretninger, der sjældent har gode betingelser for overlevelse i mindre byer.

Vi var så heldige at have Ulla Gaardsdals butik overfor brugsen i flere år. Desværre gav det ikke hverken brød eller smør til Ulla.

Derfor er vi nu ekstra glade for at få muligheden for at blive præsenteret for et større garnudvalg på en forhåbentlig dejlig forårsdag.

Vi håber som sagt, vejret vise sig fra den pæne side, så vi kan opstille en pavillon og siddepladser. Strikke- og hækletøjet må jo også gerne være med.

Om Strikkebussen

Strikkebussen er ganske enkelt en mobil garnbutik, fyldt med kvalitetsgarn fra Gepardgarn, økologisk garn, håndfarvet garn, strikketilbehør, opskrifter fra kendte strikkedesignere, og der kommer mere.

Strikkebussen er startet af Gitte Brandt Damgaard, uddannet frisør og stylist, og er en passioneret strikker. Gittes mand Thomas har bygget Strikkebussen til lige præcis den garnbutik Gitte har ønsket sig.

Et lille strikkeunivers med en god atmosfære, og hvor der er tid og plads til en god og personlig betjening. Her er alle velkommen, både nye og erfarne strikkere